Steki Stroganoff
Steki Stroganoff zajmuje ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 930 kalorii, 59G białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 71 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, karton śmietany, tagliatelle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Steki z dziczyzny z sosem stroganoff i frytkami shoestring, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Stroganoff.
Instrukcje
Cebulę podsmażamy na maśle na dużej patelni do miękkości. Wymieszać czosnek i grzyby i smażyć na dużym ogniu, aż rumiane.
Dodaj paprykę, smaż przez 30 sekund, a następnie wrzuć do miski.
Rozgrzać olej roślinny na tej samej patelni i gotować steki przez 2-3 minuty z każdej strony; utrzymywać ciepło. Powrót grzyby na patelnię, wlać bulion wołowy i bąbelki Ostro zmniejszyć o dwie trzecie.
Zdjąć ogień i wymieszać z kwaśną śmietaną, natką pietruszki oraz solą i pieprzem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.