Steki Portobello

Steki Portobello
Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 57 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Happy Herbivore ma 807 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać Portobello grzyby, tymianek, ocet bazalmiczny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Steki Portobello Salisbury, Steki Balsamiczne Portobello, oraz Wegetariańskie Steki Z Pieczarkami Portobello.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą patelnię cienką warstwą bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usunąć łodygi z grzybów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez 2 minuty na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem grzybów, i zmienić na średnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodać grzyby, przykryć i gotować przez pięć minut. Delikatnie odwrócić grzyby i gotować przez 5 minut więcej, dodając więcej bulionu w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu lub pieczeniu. Grzyby talerz i łyżka resztki soków na wierzchu. Uwaga szefa kuchni: bulion można zastąpić wodą. Informacje Żywieniowe
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1
2Amount na porcję
2
Kalorie
3
21Fat
4
Na węglowodany
5
30gdietary Fiber1. 20gSugars NA Protein3.10g
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn