Steki natarte kminkiem z salsą z awokado Verde

Steki natarte kminkiem z awokado Salsa Verde może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 21g tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka mielonego kminku, salsy tomatillo, kolendry i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 69%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Steki natarte kminkiem z salsą z awokado Verde, Steki z kminku z masłem Salsa Verde, oraz Steki z kminku wcierane w żeberka z dwoma salsami.
Instrukcje
Dociśnij kminek równomiernie na steki wołowe.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Umieść steki na patelni; gotuj od 12 do 15 minut, aby uzyskać średnio wysmażone (145 Stopni F) do średniego (160 stopni F), od czasu do czasu obracając.
W międzyczasie połącz salsę, awokado i kolendrę w małej misce.
Pokrój steki w plastry; dopraw solą, według uznania.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Ławka Sonoma Coast Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Bench Sonoma Coast Pinot Noir]()
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.