Steki Cytrynowo-Pieprzowe
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Steki cytrynowo-pieprzowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 594 kalorie, 46g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na $5.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka papryki, cytryna-pieprz przyprawy, sól czosnkowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki z tuńczyka z masłem z pieprzem cytrynowym, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Masłem Cytrynowo-Pieprzowym, oraz
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Przyciąć tłuszcz na stekach wołowych do grubości 1/2 cala, jeśli to konieczne.
Polać wołowiną solą czosnkową. W małej misce, wymieszać masło, bazylia i cytryna-pieprz przyprawa; szczotka nad połówki wołowiny i papryki.
Przykryć i grillować wołowinę i paprykę na średnim ogniu 12 do 16 minut, obracając raz, dla średniej doneness wołowiny.
Blaty steków posmarować masłem.
Paprykę pokroić w paski; podawać na wołowinie.