Stek Zapiekany Z Brukselką I Migdałami

Stek Zapiekany Z Brukselką I Migdałami
Stek zapiekany z brukselką i migdałami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 411 kalorii, 43g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart ma 11 fanów. Jest idealny do valentin day. Mieszanka soku z cytryny, brukselka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Brukselka Smażona Na Patelni Z Morelami + Prażone Migdały, Brukselka z boczkiem i migdałami, oraz Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn