Stek z szynki Lee Bros. City z sosem czerwonych oczu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Lee Bros. City stek z szynką z sosem Red-Eye spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 68g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kansas City Stek Zupa, Kansas City Strip Steak, oraz Kansas City stek i zupa jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250° F i umieść żaroodporny talerz do serwowania lub duży talerz i żaroodporną Łódź sos na środkowym stojaku.
Umieść olej w 12-calowej patelni żeliwnej i podgrzać na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodać steki z szynki i smażyć w 2 partiach, pozostawiając około 1 cal przestrzeni między nimi. Obróć każdy stek, ponieważ staje się złotobrązowy w plastry, około 4 minut na stronę.
Przenieś pierwsze 2 steki na półmisek i umieść go z powrotem w piekarniku, aby ogrzał się podczas smażenia drugiej kąpieli.
Gdy wszystkie 4 steki z szynki rozgrzewają się w piekarniku, zmniejszyć ogień do medium i dodać brata na patelni. Gdy sizzling ustąpi, wymieszać drewnianą łyżką, skrobanie się rumiane kawałki od dołu.
Wymieszać mąkę, cukier i paprykę w małej misce. Gdy bulion dojdzie do gotowania na wolnym ogniu, posyp do niego mieszaninę mąki jedną ręką, jednocześnie energicznie ubijając drugą, aby zapobiec opadaniu.
Dodać kawę i nadal ubijać od czasu do czasu, aż sos wróci do gotowanego na wolnym ogniu. Włącz ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje do konsystencji stopionych lodów, o 5 protokół. Wyłączyć ogień i ubić masło, aż się rozpuści.
Wyjąć półmisek i sos łódź z piekarnika i wypełnić SOS łódź z sosem. Podaj SOS przy stole.
- sprawia 3 do 4 filiżanek -
Umieść kości, cebulę, seler i liście laurowe w średniej garnku i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do energicznego dusić na średnim ogniu, następnie włączyć ogień do niskiej i gotować delikatnie przez 1 godzinę.