Stek z Rib-Eye z masłem z sera pleśniowego i krążkami cebuli Walla Walla

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek z Rib-Eye z masłem z sera pleśniowego i krążkami cebuli Walla Wallan. Na 6,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 880 kalorii, 52g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Jeśli masz grubą sól koszerną, masło, wódkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maślanka Walla Wallan Krążki Cebulowe, Krążki Cebulowe Paleo Walla Wallan, oraz Walla Walla Sweet Onion-Zapiekanka Z Serem Szwajcarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp steki z obu stronmasolą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Umieścić na talerzu; przykryć i schłodzić na noc.
Używając widelca, zmiksujwszystkie składniki w małej misce. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Cover; chill.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed użyciem.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).Steki z grilla do pożądanej doneness, 4 do 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Transfersteaks do deski do krojenia; pozostaw 5 minut.
W międzyczasie mąkę ubić, grubą sól i proszek do robienia w średniej misce.
Dodawać i wódkę; trzepaczka tylko do wymieszania.
Wlać wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego garnka dokażda głębokość 2 cale. Przymocuj głęboki frythermometr do boku garnka; rozgrzej olej do temperatury 177°. pracując z 2 pierścieniami cebuli na raz, zanurz krążki cebuli w cieście;strząśnij nadmiar. Delikatnie upuść krążki cebuli na gorący olej; smażyć na złoty kolor, regulując temperaturę w celu utrzymania temperatury, od 2 do 4 minut.
Przenieść krążki cebuli do ręczników papierowych. Powtórz z pozostałymi krążkami ciasta i cebuli.
Steki pokroić na pół w poprzek ziarna.
Na każdej z 4 płyt umieść 1 połówkę. Wierzch z masłem bluecheese i krążkami cebuli.
Spróbuj odważnej, Dymnej Czerwieni.Château du Cayrou 2005 Cahors (Francja, 2 dolary
idealnie pasuje do steka.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.