Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango
Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1194 kalorii, 74g białka, oraz 75 g tłuszczu. Na 11,84 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz sos worcestershire, sól i pieprz, oregano, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: stek w spódnicy z sosem stek domowej roboty, Spódnica stek z sosem Ancho-cebula stek, oraz Grillowany Stek Smokey Z Ogórkiem, Sałatka Z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz olej, oregano, kminek, czosnek, liście laurowe i sok z limonki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Truskawka Bez łuski
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
¼ łyżeczki Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić steki w dużym naczyniu do pieczenia, dodać marynatę, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Przygotuj grill węglowy na dużym ogniu do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Steki wyjąć z marynaty i posypać solą i pieprzem. Grilluj z obu stron do zwęglenia i ugotowania do średnio rzadkiej doneness, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij na deskę do krojenia i pozostaw 10 minut. Pokroić na ziarno w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
7
Podawać mięso z sosem Mango stek i pomidor Escabeche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Dekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
9
Rozgrzać olej na patelni o średniej wysokości na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj nektar z mango, chrzan, miód, chile proszek, syrop klonowy, musztarda, Worcestershire i mango i gotować na wolnym ogniu, aż mango są bardzo miękkie i mieszanina zgęstnieje, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Szklanki Hiszpańskiego Czerwonego Wina
Chrzan Pospolity
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
12
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego lub blendera i zmiksować na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Zeskrobać do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.