Stek w stylu winiarza (entrecôte Vigneronne)

Stek w stylu winiarza (entrecôte Vigneronne)
Stek w stylu winiarza (entrecôte Vigneronne) jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 5G białka, oraz 40 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stek z antrykotu ze szparagami, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Stek W Stylu Azjatyckim.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W29 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn