Stek Rybny Z Pomidorowym Masłem Chili
Stek rybny z pomidorowym masłem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $11.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 1534 kalorii, 93g białka, oraz 129g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, zieloną cebulę, Sambal oelek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ), Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango, oraz Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka.
Instrukcje
Połącz rybę ze skórką i sokiem w misce, przykryj, przechowuj w lodówce około 1 godziny.
Odcedzić rybę, wyrzucić marynatę. Gotować ryby na naoliwionej płycie grillowej lub na patelni do smażenia lub grilla. Aż rumiane z obu stron i gotowane przez.Pomidorowe Masło Chili.Pozostawić masło do temperatury pokojowej. Masło ubić w misce, aż będzie lekkie i puszyste, wymieszać z pozostałymi składnikami.Wymieszać łyżkę na kawałku folii, zwinąć mocno, uformować w kłodę, zamrozić lub schłodzić do twardości.
Podawać rybę z masłem chili.Zrobiłem zdjęcie masła na rybach, ale stopienie zajmuje trochę czasu, więc albo umieszczam ryby pod grillem, aby stopić się, albo szybko zap, około 30 sekund w kuchence mikrofalowej, aby stopić się całkowicie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.