Stek Potpie
Stek Potpie może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. To danie główne ma 296 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do valentin day. Mieszanka zmielonego ziela angielskiego, soli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Z łyżką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Przepis Na Stek Potpie, Wiatraczek Stek Potpie, oraz Owoce Morza Potpie.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę w 2 łyżkach oleju na złoty kolor.
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz suche składniki; dodaj mięso i wstrząśnij, aby pokryć. Brązowe mięso w pozostałym oleju na tej samej patelni.
Dodaj wodę; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny.
Dodaj ziemniaki; dusić bez przykrycia przez 15-20 minut lub do miękkości ziemniaków.
Wlać do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Na wierzch z plasterkami cebuli.
Rozwałkuj ciasto, aby dopasować naczynie do pieczenia.
Umieść na gorącym nadzieniu; uszczelnij do krawędzi naczynia. Zrób szczeliny w skórce.
Piec w temperaturze 450° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. W razie potrzeby przykryj brzegi Skórki folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.