Stek Pinwheels z suszonymi pomidorami farszem i rozmarynowymi puree ziemniaczanym

Stek Wiatraczek z suszonymi pomidorami farszem i rozmarynem puree ziemniaczane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 476 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać masło, mleko, stek spódnica, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj bulion, suszone pomidory i masło do średniego rondla i zagotuj na średnim ogniu. Wymieszać zawartość woreczka z farszem. Przykryć rondel i zdjąć z ognia.
Odstawić 5 minut. Nadzienie puchowe widelcem.
Niech farsz ostygnie całkowicie.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połóż stek płasko na czystej powierzchni roboczej i posypać solą i pieprzem. Stek przykryć równomiernie farszem.
Zwiń stek wzdłuż, aby uzyskać efekt wiatraczka, całkowicie zamykając farsz. Szew szaszłykowy z wykałaczkami.
Ułożyć roladę steku, szew do dołu, na przykrytym folią arkuszu ciastek.
Roladę posypać solą i pieprzem. Pieczeń, aż stek jest złoty kolor i gotowane przez, o 40 protokół.
Podczas gotowania steków ziemniaki przełożyć z opakowania do średniego rondla.
Dodać masło, mleko i rozmaryn i ogrzać na średnim poziomie, aż do całkowitego ogrzania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.