Stek okrągły i sos II

Stek okrągły i sos II
Okrągły stek i sos II wymaga ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 8,26 zł za porcję, ten przepis okładki 49% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1040 kalorii, 99g białka, oraz 53g tłuszczu. 87 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Walentynki wydarzenie. Działa dobrze jako drogiego sosu. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, wodę, skondensowaną zupę cebulową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Proste szlifowane okrągłe z sosem grzybowym, Wolnowar Grzyby okrągłe steki i sos, oraz Round Steak Barbecue podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wytnij tłuszcz ze steku i pokrój na żądaną liczbę porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Na patelni do pieczenia na średnim ogniu, smażyć obie strony steku, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Zdjąć z ognia.
5
Śmietanę z zupy grzybowej, francuską zupę cebulową i wodę wymieszać w piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piec w nagrzanym piekarniku 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.okrągły stek wołowy bez kości, pokrojony na kawałki wielkości porcjiokrągły stek wołowy bez kości, pokrojony na kawałki wielkości porcji4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana3051 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.skondensowany krem z zupy grzybowejskondensowany krem z zupy grzybowej2981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.skondensowana francuska zupa cebulowaskondensowana francuska zupa cebulowa1981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet spaghetti, gotowane i osuszonepakiet spaghetti, gotowane i osuszone0Batoniki toffi HeathGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże pieczarki pokrojone w plasterkiświeże pieczarki pokrojone w plasterki1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1małezielony pieprz, juliennedzielony pieprz, julienned1( bakłażany)cebula w plasterkachcebula w plasterkach1Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cienko krojony okrągły stekcienko krojony okrągły stek2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)3051 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to świetny wybór do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Ca ' Momi Merlot z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ca ' Momi Merlot
Ca ' Momi Merlot
Merlot Napa Valley 2014 jest gładki, pikantny i beznadziejnie uwodzicielski. Nos wciąga cię aromatami ziemi, tytoniu, boysenberries i dymu. Na podniebieniu wolno gotowana śliwka i czarna jagoda gotują razem z gałką muszkatołową, goździkami i odrobiną grafitu. Przypływ świeżej kwasowości rozjaśnia delikatne nuty wanilii, mięty i kuszących przypraw, zanim kompot z czarnej wiśni przyniesie Cię do domu. Bogato teksturowane i pełne pikantnego uroku, to wino sprawi, że zakochasz się w Merlot na nowo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn