Stek Czosnkowy I Cebula
Czosnek stek & cebula może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 208 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka parmezanu, czosnek, różyczki brokuły i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z masłem czosnkowym z cebulą, Kanapki ze stekiem z karmelizowaną papryką, cebulą i czosnkiem, oraz Kanapki ze stekiem z miodem czosnkowym majonezem i podsmażoną czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać stek; posypać pieprzem. Gotuj stek 5 do 6 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Usuń z patelni, zastrzegając kapiele na patelni.
Stek umieścić na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Dodać cebulę i czosnek na patelni. Wymieszać w sosie; przykryć pokrywką. Gotować 5 min.; wymieszać. Gotować, uncovered, dodatkowe 4 do 5 min. lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. W międzyczasie stek pokroić na cienkie plasterki; położyć na półmisku.
Top stek z mieszanką cebuli; posypać serem.