Stek Crostini z pieczonymi pomidorami

Stek Crostini z pieczonymi pomidorami
Stek Crostini z pieczonymi pomidorami to śródziemnomorska hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 8G tłuszczu i w sumie 176 kalorii. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 12 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, ocet balsamiczny, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crostini z tymiankiem-pieczone pomidory, Crostini z dżemem bekonowym z roztopionym Brie i pieczonymi pomidorami, oraz crostini z kozim serem, wolno pieczonymi pomidorami i syropem balsamicznym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ułóż plastry bagietki na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; posmaruj olejem. Broil 3-4 w. od ciepła 1-2 minuty lub do złotego koloru. Opiekane boki natrzeć połówkami czosnku; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Umieść pomidory w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Skrop octem i posyp 1/4 łyżeczki soli i 1/8 pieprzu; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Piec w temperaturze 400° przez 5-7 minut lub do zmiękczenia, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Posyp stek po 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj stek przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wyjmij z patelni i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Na tej samej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
9
Zdjąć z ognia.
10
Dodaj whisky; gotuj na średnim ogniu, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
11
Dodać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
12
Dodaj ser pleśniowy; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
13
Zdjąć z ognia. Dodaj pozostałe składniki.
14
Cienko pokrój wołowinę; ułóż na plasterkach bagietki. Posyp pomidorami i skrop sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski

Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano

Crostini w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym, Chianti i Verdicchio. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 400 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn