Przepis na Stefado Dorothy można zrobić w około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 19g tłuszczu i w sumie 356 kalorii. Za 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, rozmaryn, czerwone Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 68%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grill Dorotki, Dorothy ' s Fresh Blueberry Pie, oraz Chleb bananowo-orzechowy Doroty.
Instrukcje
1
W dużym garnku do zupy gotuj wołowinę na oleju, aż wołowina się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Włóż wołowinę do garnka i ułóż cebulę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Wymieszaj koncentrat pomidorowy, Wino i ocet winny i dodaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ocet Winny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Umieść czosnek, przyprawy do marynowania, liść laurowy, cynamon i rozmaryn w torebce z przyprawami; dodaj na patelnię. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin, w razie potrzeby dodając więcej płynu.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.