Steak au poivre

Steak au poivre
Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz filet mignons, creme fraiche, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, Steak au poivre, oraz Steak Au Poivre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć nadmiar tłuszczu ze steków. Jeśli używasz filet mignons, lekko spłaszczyć młotkiem do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
2
Posypać musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
3
Ziarna pieprzu zmiażdżyć w moździerzu lub pod rondlem i nacisnąć po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj steki i gotować, 23 minut z każdej strony na Rzadki stek, 4 minut z każdej strony na średnie, i 56 minut z każdej strony na dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
6
Przenieść na talerz i namiot z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Dodaj sherry na patelni i wymieszać rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać crme frache i gotować przez 3 protokół, aż lekko zgęstnieje.
9
Steki układamy na pojedynczych talerzach i polewamy sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS
10
Podawać na gorąco.
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn