Staromodny Placek Owsiany Miód Jabłkowy

Staromodny Placek Owsiany Miód Jabłkowy
Przepis staromodny płatki owsiane miód ciasto jabłkowe mogą być wykonane w około 45 minut. Ten deser ma 262 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz brązowy cukier, masywny mus jabłkowy, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Staromodne ciasto owsiane, Staromodne Ciasto Jabłkowe, oraz Old Fashioned Apple Cake są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, połączyć owies i 1 szklankę gorącej wody w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę połączyć, 2 łyżeczki cynamonu, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Połączyć 1 1/3 szklanki cukru, mus jabłkowy,1/3 szklanki miodu, i jajka w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MiódMiód
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać mieszaninę owsa; bić z małą prędkością, aż dobrze wymieszane.
7
Dodać połowę mieszanki mąki do mieszaniny cukru; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
8
Dodać pozostałą mieszaninę mąki; dobrze ubić. Łyżka ciasto do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 350 przez 48 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść naczynie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Aby przygotować lukier, rozpuść masło w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Dodaj 1/3 szklanki cukru i 1/4 szklanki miodu; gotować 2 minuty lub do bąbelków, stale mieszając. Wymieszaj migdały. Szybko wlać lukier na ciasto; rozprowadzić równomiernie za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
13
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
14
Ciasto Broil 1 minutę lub do lukier jest szampan i złoty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
15
Podawać z ubitą polewą; w razie potrzeby posypać mielonym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn