Staromodny Gulasz Wołowy

Staromodny Gulasz Wołowy
Staromodny gulasz wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 290 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2324 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Spróbuj Staromodny Gulasz Wołowy, Staromodny Gulasz Wołowy, oraz Staromodny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę zalać mąką, wytrząsając nadmiar. W dużym garnku zapasów Nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu, dodać wołowinę i saute aż brązowy, około 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StadoStado
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć wołowinę z garnka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i grzyby do garnka i saute na 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Odtłuścić tłuszcz z garnka i przywrócić gotowaną wołowinę do garnka; wymieszać z koncentratem pomidorowym i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
StadoStado
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 1 godzinę i 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
7
Zetrzyj pianę, która nagromadziła się na powierzchni gulaszu i dodaj marchew, ziemniaki i zieloną fasolkę. Przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
GulaszGulasz
8
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i zimną wodę. Wymieszać mieszaninę do gulaszu. Zwiększyć ciepło i gotować odkryte przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
9
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn