Staromodny Gulasz Wołowy
Staromodny gulasz wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 290 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2324 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pietruszkę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest super. Spróbuj Staromodny Gulasz Wołowy, Staromodny Gulasz Wołowy, oraz Staromodny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę zalać mąką, wytrząsając nadmiar. W dużym garnku zapasów Nonstick, rozgrzać olej na średnim ogniu, dodać wołowinę i saute aż brązowy, około 6 protokół.
Wyjąć wołowinę z garnka i odstawić.
Dodać cebulę i grzyby do garnka i saute na 6 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Odtłuścić tłuszcz z garnka i przywrócić gotowaną wołowinę do garnka; wymieszać z koncentratem pomidorowym i bulionem.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina będzie miękka, o 1 godzinę i 15 minut.
Zetrzyj pianę, która nagromadziła się na powierzchni gulaszu i dodaj marchew, ziemniaki i zieloną fasolkę. Przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i zimną wodę. Wymieszać mieszaninę do gulaszu. Zwiększyć ciepło i gotować odkryte przez 1 minutę.
Posypać natką pietruszki i podawać.