Staromodne ciasto toffi z lukrem Penuche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Staromodne ciasto toffi z lukrem Penuche. Ten przepis służy 18. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, brązowego cukru, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto dyniowe z lukrem Penuche, Bezglutenowe ciasto bananowe z lukrem Penuche z masłem orzechowym, oraz Przepyszne Lukier Penuche dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce kremowy brązowy cukier i tłuszcz, aż będzie lekki i puszysty.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj orzechy pekan.
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Do lukru w małym rondlu rozpuść masło. Dodaj brązowy cukier, mleko i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia i dodać wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Ciasto mrozowe.