Staromodne ciasto toffi z lukrem Penuche

Staromodne ciasto toffi z lukrem Penuche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Staromodne ciasto toffi z lukrem Penuche. Ten przepis służy 18. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, brązowego cukru, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto dyniowe z lukrem Penuche, Bezglutenowe ciasto bananowe z lukrem Penuche z masłem orzechowym, oraz Przepyszne Lukier Penuche dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce kremowy brązowy cukier i tłuszcz, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Do lukru w małym rondlu rozpuść masło. Dodaj brązowy cukier, mleko i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
LukierLukier
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia i dodać wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Ciasto mrozowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn