Stara kapusta i cebula z boczkiem
Stara kapusta i cebula z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, kapustę, vidalia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pierogi z kapustą, boczkiem i cebulą, Pikantna kapusta Podsmażona i cebula z boczkiem, oraz Gołąbki Nowy Świat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodaj cebulę do gorących kapieli; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać kapustę i słodzik; podsmażyć 10 minut. Wymieszać z boczkiem, solą i pieprzem; zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić na 2 minuty.