Squash Gratin

Squash Gratin
Squash Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 227 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, tymianek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash au Gratin, Squash Gratin, oraz Summer Squash au Gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. stopić 2 łyżki masła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać cebulę i tymianek i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
W międzyczasie, połączyć Butternut i kabocha squash w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski z 1 szklanką wody. Przykryj folią i mikrofalówką, aż squash będzie po prostu delikatny, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kabocha SquashKabocha Squash
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odcedzić i dodać squash na patelni wraz z czosnkiem, Buzdygan, 1 łyżeczka soli i kilka mielonych pieprzu. Gotować, mieszając, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać bulion i gotować, aż zostanie w większości wchłonięty, o 5 Więcej minut. Wymieszać śmietanę i gotować, aż lekko zgęstnieje, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Pozostałą 1 łyżkę masła rozpuścić w kuchence mikrofalowej i wymieszać z bułką tartą, parmezanem i natką pietruszki; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Posypać dyni, a następnie top z gruyere.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Przenieść patelnię do piekarnika i piec do złotego, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
1
Wytnij około 1 cal od dolnego końca nożem szefa kuchni. Zbierz nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Przytrzymaj squash na ciele i usuń skórę z obieraczką do warzyw; posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1
Ćwiartować squasha nożem szefa kuchni, a następnie zebrać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Umieść każdą ćwiartkę płasko-boczną w dół i odetnij skórę nożem do parkowania; posiekaj squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Zdjęcia David Malosh
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn