Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Kale Nadziewane Delicata Squash spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 991 kalorii, 45g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $6.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 68% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 425 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz świeżą bułkę tartą, tymianek, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kale i Quinoa-faszerowane Delicata Squash, Rosół z Delicata Squash i jarmuż, oraz Sałatka Delicata Squash Z Kapustą I Fasolą Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Rub squash z 1 łyżką oleju i lekko doprawić solą i pieprzem, a następnie połóż na blasze do pieczenia. Jeśli połówki squasha nie siedzieć płasko na blasze do pieczenia, użyć obieraczki do warzyw przyciąć pasek lub dwa od dołu, aby umożliwić im leżeć płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Nóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
W międzyczasie przygotuj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek w dużej, patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż się połyskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać jabłka i pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 10 protokół. Wymieszać z czosnkiem, rodzynkami i tymiankiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnący, 1 do 2 minut. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać jarmuż, przykryć patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż głównie zwiędnie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(i Tylko Porcje)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski i lekko ostudzić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać squasha dodatkową bułką tartą i parmezanem, a każdą połowę squasha posypać 2 kostkami masła. Jeśli masz resztki farszu, upiec go w wysmarowanym naczyniu obok. Powrót do piekarnika i piec, aż squash jest miękkie i farsz jest ładnie rumiane, o 30 więcej minut.