Spotted Dick

Spotted Dick
Spotted Dick może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka proszku budyniowego, ekstrakt z wanilii, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Spotted Dick, Spotted Dick, oraz Spotted Dick! Tradycyjny Brytyjski Parowany Owocowy Pudding Biszkoptowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miska masła lub ramekiny, następnie pył z mąką, wybijając nadmiar. Na papierze pergaminowym koło śladowe nieco większe niż średnica miski (lub 8 kółek nieco większych niż ramekiny).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przestań.
3
Napełnij duży, płytki, szeroki rondel wodą o średnicy 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj płaski parowiec lub równie duże foremki do ciastek, aby stworzyć platformę do gotowania na parze tuż nad poziomem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, ubić razem masło i 1 1/4 szklanki cukru, aż blady i puszysty, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu i okresowo skrobając boki miski. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Mąkę przesiać do średniej miski. Stopniowo ubijać mąkę do mieszaniny jaj tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać 3 łyżki mleka i ubić, aż będzie gładka, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
9
Dodajemy rodzynki i ubijamy aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
10
Przenieść ciasto do przygotowanej miski lub ramekins, wygładzając górę. Górna miska lub ramekiny z pergaminu koła papieru(s), delikatnie naciskając na papier do kontaktu z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Na umiarkowanie wysokim ogniu, doprowadzić wodę w parowarze na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
12
Przenieść miskę lub ramekins do parowca, przykryć patelnię szczelnie, obniżyć ciepło do umiarkowanego, i pary, dodając więcej wrzącej wody do patelni, jeśli to konieczne, aż budyń jest ustawiony, około 2 godzin dla miski lub 1 godzinę dla ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
13
Tymczasem zrobić sos budyniowy: w dużej misce, ubić razem budyń w proszku, pozostałe 2 łyżki cukru i 2 łyżki mleka do postaci pasty. W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, przynieść pozostałe 2 szklanki plus 6 łyżek mleka na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SOSSOS
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Stale ubijając, stopniowo dodawać gorące mleko do kremu. Powrót mieszaniny do rondla i gotować, ubijając stale, aż sos zgęstnieje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Zdjąć z ognia i ogrzać.
16
Przenieść miskę budyniu lub ramekins do stojaka i ostudzić 5 minut. Uruchom nóż do parowania wokół wewnętrznej krawędzi miski lub ramekinów i odwróć budyń(y) na talerz(y).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Podawać na ciepło z sosem budyniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn