Świeża Papryka I Fasola Szparagowa
Świeża papryka & fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola szparagowa i czerwona papryka, Fasolka szparagowa z papryką, oraz Fasolka szparagowa z czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w 1/4 szklanki sosu na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę i wodę; wymieszać. Przykryć; gotować 5 min.
Paprykę wymieszać; gotować pod przykryciem, 5-8 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.
Zdjąć z ognia; wymieszać z pozostałym opatrunkiem.