Spis treści

Spis treści
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Dom może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Na 9,03 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mirinu, liści limonki kaffir, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki wody z ogórka w robocie kuchennym i puree. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach (takie jak chinois) lub opróżnić zawartość do kawałka ściereczki serowej i wycisnąć sok z ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Włożyć sok do lodówki i zarezerwować miąższ na coś innego.Do sałatki cebulowej, wystarczy dodać wszystkie składniki do małej miseczki i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj trochę wody do parowca, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić 4 ramekiny i podgrzać.Upewnij się, że ryba nie ma kości, przesuwając palcami po niej, a następnie posiekaj ją na szorstkie kawałki i wrzuć do robota kuchennego. Proces aż będzie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Dodaj jajko, curry, mirin, skrobia kukurydziana, brązowy cukier, i sól i proces, aż gładkie i błyszczące, skrobanie w dół boki miski kilka razy. Opróżnij mieszaninę do miski i wymieszaj z liśćmi limonki i proszkiem do pieczenia za pomocą szpatułki.Obficie olej 4 ramekiny i podziel pastę rybną między ramekiny. Wcisnąć mieszaninę do ramekinów mokrą ręką i wygładzić wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Liście LimonkiLiście Limonki
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieść ramekiny w gorącym naczyniu na parze i gotuj na parze przez 10-15 minut lub do momentu, gdy placki rybne będą nadmuchane i ugotowane.Gdy ramekiny są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, spuścić nadmiar płynu i unmould do płytkich misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Zalać trochę schłodzonej wody ogórkowej wokół ciasta rybnego, a następnie dodać małe kropelki słodkiego tajskiego sosu chili do wody ogórkowej. Top ciasto rybne z sałatką cebulową i kilka liści kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn