Spis treści

Spis treści
Dom jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 48g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, rodzynki, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i włącz brojler.Ocena " x " Na spodzie pomidorów i pomidorów, a następnie umieścić je na blasze wraz z pokrojoną cebulą i obranym czosnkiem. Dusić warzywa, aż zaczną char. Odwróć je i kontynuuj pieczenie, aż druga strona zostanie lekko zwęglona.Powierzchnię wołowiny osusz papierowymi ręcznikami, a następnie obficie sól i pieprz ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać holenderski piekarnik do gorąca, a następnie dodać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać wołowinę w jednej warstwie i pozostawić do utworzenia brązowej skorupy z jednej strony przed odwróceniem i brązowieje z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
WołowinaWołowina
4
Dodaj zwęglone warzywa, oregano, liść laurowy i laskę cynamonu i wlej wodę.Doprowadzić wodę do wrzenia i odtłuścić pianę, która unosi się na powierzchnię, aż nie zobaczysz więcej piany zbliża. Zmniejsz ogień, aby utrzymać gołe dusić, przykryj garnek pokrywką i gotuj na wolnym ogniu ,aż wołowina będzie bardzo miękka (około 2 do 2,5 godziny).Podczas gotowania wołowiny użyj nożyc kuchennych, aby odciąć blaty od wszystkich chiles i przyciąć stronę chile od otwartego końca do końcówki. Otwórz chiles i usuń wszystkie nasiona i wszelkie pestki. Użyj wilgotnego ręcznika papierowego, aby wytrzeć zewnętrzne chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
5
Umieść chiles płasko na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż pachną, ale uważaj, aby ich nie spalić, ponieważ będą gorzkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij je z blachy i pozostaw do ostygnięcia na żaroodpornej powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Rozłóż rodzynki na blasze do pieczenia i piecz, aż nadmuchną.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Dodać pestki dyni do patelni ze stali nierdzewnej lub żeliwa i upiec nasiona. Gdy usłyszysz, że nasiona zaczynają pękać, będziesz musiał je ciągle rzucać, albo spłoną. Piecz je, aż staną się złote, a następnie przenieś do metalowej miski, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodaj nasiona sezamu na gorącej patelni i wrzucić nieprzerwanie, aż będą złote, a następnie dodać je do miski z pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
10
Dodaj proszek coco i cynamon do gorącej patelni i mieszaj nieprzerwanie, aż po prostu zaczną się pachnieć i dodaj je do miski z nasionami (powinno to zająć tylko kilka sekund).Pokruszyć ostudzoną paloną paprykę chile do robota kuchennego. Jeśli nadal są zbyt wilgotne, aby się kruszyć, zwróć kawałki, które nie kruszą się do piekarnika i piecz trochę więcej. Proces papryki, aż będą drobnym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CynamonCynamon
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Dodaj schłodzone nasiona do papryki chile i procesu, aż mieszanina jest drobno zmielone. Oleje w nasionach prawdopodobnie sprawi, że mieszanina zbryla się, więc zeskrobuj boki miski roboczej kilka razy, aż zostanie drobno zmielona.Gdy wołowina jest spadek Apart przetargu, użyć szczypiec, aby usunąć go z zapasów. Odcedź wywar do miski, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej smaku. Powinieneś mieć około 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz więcej, po prostu gotuj, aż będziesz miał 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz mniej, dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
EkstraktEkstrakt
NasionaNasiona
StadoStado
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Niech wołowina ostygnie na tyle, aby obsłużyć i wyciągnąć go i przykryć pokrywką lub folią aluminiową, aby utrzymać ją wilgotną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Dodać rodzynki wraz z niektórych zasobów do robota kuchennego z nasion i Chile mieszaniny i procesu, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Papryka ChiliPapryka Chili
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
14
Wlać mieszaninę z powrotem do garnka z resztą bulionu i gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
15
Dodaj 1 do 2 łyżeczek soli i cukru do smaku.Wyłączyć ogień i dodać czekoladę. Mieszaj, aż całkowicie się roztopi, a następnie wlej sos na wołowinę i wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
SOSSOS
CukierCukier
WołowinaWołowina
SólSól
16
Podawać z ciepłymi tortillami, rozdrobnioną kapustą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
KolendraKolendra
KapustaKapusta
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn