Spis treści
Dom jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 48g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, rodzynki, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i włącz brojler.Ocena " x " Na spodzie pomidorów i pomidorów, a następnie umieścić je na blasze wraz z pokrojoną cebulą i obranym czosnkiem. Dusić warzywa, aż zaczną char. Odwróć je i kontynuuj pieczenie, aż druga strona zostanie lekko zwęglona.Powierzchnię wołowiny osusz papierowymi ręcznikami, a następnie obficie sól i pieprz ze wszystkich stron.
Rozgrzać holenderski piekarnik do gorąca, a następnie dodać 2 łyżki oleju.
Dodać wołowinę w jednej warstwie i pozostawić do utworzenia brązowej skorupy z jednej strony przed odwróceniem i brązowieje z drugiej strony.
Dodaj zwęglone warzywa, oregano, liść laurowy i laskę cynamonu i wlej wodę.Doprowadzić wodę do wrzenia i odtłuścić pianę, która unosi się na powierzchnię, aż nie zobaczysz więcej piany zbliża. Zmniejsz ogień, aby utrzymać gołe dusić, przykryj garnek pokrywką i gotuj na wolnym ogniu ,aż wołowina będzie bardzo miękka (około 2 do 2,5 godziny).Podczas gotowania wołowiny użyj nożyc kuchennych, aby odciąć blaty od wszystkich chiles i przyciąć stronę chile od otwartego końca do końcówki. Otwórz chiles i usuń wszystkie nasiona i wszelkie pestki. Użyj wilgotnego ręcznika papierowego, aby wytrzeć zewnętrzne chili.
Umieść chiles płasko na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku, aż pachną, ale uważaj, aby ich nie spalić, ponieważ będą gorzkie.
Wyjmij je z blachy i pozostaw do ostygnięcia na żaroodpornej powierzchni.
Rozłóż rodzynki na blasze do pieczenia i piecz, aż nadmuchną.
Dodać pestki dyni do patelni ze stali nierdzewnej lub żeliwa i upiec nasiona. Gdy usłyszysz, że nasiona zaczynają pękać, będziesz musiał je ciągle rzucać, albo spłoną. Piecz je, aż staną się złote, a następnie przenieś do metalowej miski, aby ostygły.
Dodaj nasiona sezamu na gorącej patelni i wrzucić nieprzerwanie, aż będą złote, a następnie dodać je do miski z pestkami dyni.
Dodaj proszek coco i cynamon do gorącej patelni i mieszaj nieprzerwanie, aż po prostu zaczną się pachnieć i dodaj je do miski z nasionami (powinno to zająć tylko kilka sekund).Pokruszyć ostudzoną paloną paprykę chile do robota kuchennego. Jeśli nadal są zbyt wilgotne, aby się kruszyć, zwróć kawałki, które nie kruszą się do piekarnika i piecz trochę więcej. Proces papryki, aż będą drobnym proszkiem.
Dodaj schłodzone nasiona do papryki chile i procesu, aż mieszanina jest drobno zmielone. Oleje w nasionach prawdopodobnie sprawi, że mieszanina zbryla się, więc zeskrobuj boki miski roboczej kilka razy, aż zostanie drobno zmielona.Gdy wołowina jest spadek Apart przetargu, użyć szczypiec, aby usunąć go z zapasów. Odcedź wywar do miski, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej smaku. Powinieneś mieć około 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz więcej, po prostu gotuj, aż będziesz miał 5 filiżanek zapasu. Jeśli masz mniej, dodaj wodę.
Niech wołowina ostygnie na tyle, aby obsłużyć i wyciągnąć go i przykryć pokrywką lub folią aluminiową, aby utrzymać ją wilgotną.
Dodać rodzynki wraz z niektórych zasobów do robota kuchennego z nasion i Chile mieszaniny i procesu, aż gładka.
Wlać mieszaninę z powrotem do garnka z resztą bulionu i gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając do zgęstnienia.
Dodaj 1 do 2 łyżeczek soli i cukru do smaku.Wyłączyć ogień i dodać czekoladę. Mieszaj, aż całkowicie się roztopi, a następnie wlej sos na wołowinę i wymieszaj, aby równomiernie pokryć.
Podawać z ciepłymi tortillami, rozdrobnioną kapustą i kolendrą.