Spiced Devil ' s Food Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 514 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka jaj, ekstraktu z wanilanu, sody oczyszczonej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spiced Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
3
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4
Wszystkie suche składniki przesiać razem; dodać do śmietany na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
5
Wlać do dwóch nasmarowanych i mącznych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojakach drucianych przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.