Spiced Devil ' s Food Cake

Spiced Devil ' s Food Cake
Spiced Devil ' s Food Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Na 92 centy za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 514 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka jaj, ekstraktu z wanilanu, sody oczyszczonej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spiced Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
3
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4
Wszystkie suche składniki przesiać razem; dodać do śmietany na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
5
Wlać do dwóch nasmarowanych i mącznych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojakach drucianych przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W małej misce połączyć wszystkie składniki lukru z wyjątkiem orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Rozłóż lukier między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
W razie potrzeby udekorować migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn