Spektakularny tort lodowy

Spektakularny tort lodowy
Spektakularny tort lodowy przygotowuje się w około 40 minut od początku do końca. Ten przepis pozwala na przygotowanie 10 porcji, każda o wartości 424 kalorii , 4 g białka i 18 g tłuszczu . Za 69 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Będzie hitem na Twoim letnim wydarzeniu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to How to Make Ice Cream Without a Ice Cream Machine , Pumpkin Pie Ice Cream i Hot Chocolate Ice Cream Tarta .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pokruszone krakersy z orzechami włoskimi; dodaj masło; przyłóż masę do dna i boków natłuszczonej formy do ciasta o średnicy 23 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Piec w temperaturze 190°C przez 8–10 minut. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Rozłóż lody kawowe na spodzie. Zamroź na 2 godziny lub do momentu, aż stwardnieją. Powtórz z lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Wyjmij ciasto z zamrażarki 15 minut przed podaniem.
5
Aby przygotować sos, w rondlu wymieszaj masło i brązowy cukier; gotuj na małym ogniu przez 5–6 minut, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia i powoli wmieszać śmietanę. Gotować i mieszać jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
7
Zdjąć z ognia, dodać orzechy włoskie i wanilię i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
8
Podawać na ciepło z kawałkami ciasta.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn