Speedy nachos
Szybkie nachos wymaga mniej więcej 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz ser, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 267 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wielu ludziom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos.
Instrukcje
Chipsy tortilla przekładamy na blachę do pieczenia, polewamy salsą i rozsypujemy na kilku pokrojonych w plasterki dymkach.
Zetrzyj na dobrym kawałku sera (fontina jest idealna, ale cheddar wystarczy).
Dodać szczyptę pokruszonych płatków chilli, następnie umieścić pod gorącym grillem na około 3 minuty, aby roztopić ser.
Podawać z kwaśną śmietaną lub guacamole (opcjonalnie).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose, Wino Musujące
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.