Specjalne Smakołyki Z Gorącą Czekoladą

Specjalne Smakołyki Z Gorącą Czekoladą
Specjalne gorące czekoladowe smakołyki trwa około 20 minut od początku do końca. Za 81 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 33. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, mielonego cynamonu, tłuszczu piekarskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Specjalne Czekoladowe Smakołyki, Smakołyki Zbożowe Z Gorącej Czekolady, oraz Hot Chocolate Krispie Treats.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Przechowywać w hermetycznym pojemniku do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W przypadku kubków czekoladowych w kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy i skracaj; mieszać do uzyskania gładkości. Za pomocą małego pędzelka do ciasta lub miarki 1/2 łyżeczki rozprowadź mieszankę czekolady po wewnętrznej stronie 1 cala. kubki z folii lub papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Ułóż na blasze do pieczenia. Wstaw do lodówki na 45 minut lub do stwardnienia. Tuż przed podaniem zdejmij folię lub papierowe kubki i dodaj bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Aby przygotować gorącą czekoladę: na każdą porcję połącz 1/3 szklanki mieszanki i 1 szklankę wrzącej wody; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Umieść po jednej wypełnionej filiżance czekolady w każdym kubku; mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Traktuj w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje33
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn