Czekoladowy Pudding Ryżowy
Need a deser bezglutenowy? Czekoladowy Pudding ryżowy może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, wanilia, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 42 minuty. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowy Pudding Ryżowy, Czekoladowy Pudding Ryżowy, oraz Czekoladowy Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim, średnim rondlu połącz mleko, ryż, cukier i skórkę pomarańczową. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać fasolę do rondla. Doprowadzić mleko do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i dusić, często mieszając, aż ryż będzie miękki i mieszanina zgęstnieje, o 35 do 40 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i wyrzucić fasolę wanilii. Wymieszać kakao w proszku i Likier pomarańczowy do mieszaniny.
Dodać chipsy czekoladowe i mieszać do rozpuszczenia. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka pudding ryżowy do misek do serwowania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 1/2 do 3 godzin i do 1 dnia do przodu.