Chrupiący bas w paski z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami

Chrupiący bas w paski z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami
Chrupiący cały pasiasty bas z czerwonym sosem Tomatillo i pieczonymi czerwonymi ziemniakami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1658 kalorii, 171g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 21,31 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pomidory, młode ziemniaki, habanero chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogrzać około 2 cali oleju w patelni o wysokiej jednostronnej na średnim ogniu do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij w wystarczającej ilości wody, aby ciasto uzyskało konsystencję ciasta z krepy. Gdy olej ma 360 stopni. Doprawić każdą rybę dobrze wewnątrz i na zewnątrz i zanurzyć w cieście, pozwalając na spływanie nadmiaru. Ostrożnie umieścić 2 całe ryby w każdej patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podawać każdą rybę na dużym talerzu, chochlę z czerwonym sosem Tomatillo i układać pieczone nowe ziemniaki ziołowe wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Czerwony sos Tomatillo: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pomidory umieścić na małej patelni do pieczenia, wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Piec do miękkości, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
TomatillosTomatillos
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Pozostałą oliwę rozgrzać w średnim sosie, dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać czosnek i habanero i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodaj proszek chile i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
10
Dodaj Tomatillo, wymieszać, i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
11
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego, dodać ocet, miód i kolendry, i proces aż prawie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
12
Pieczone nowe Herbed ziemniaki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. wrzucić ziemniaki z oliwą z oliwek, czosnek i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Umieścić w małym naczyniu do pieczenia i pieczenia, aż gotowane przez i złoty kolor.
14
Wyjąć z piekarnika i natychmiast złożyć zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowy, do smażeniaOlej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowy, do smażenia3(zima)Nowy Meksyk chile proszekNowy Meksyk chile proszek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekana kolendradrobno posiekana kolendra3(zima)posiekana kolendraposiekana kolendra1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekana pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekana pietruszka z płaskim liściem2goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1habanero chile, grubo posiekanehabanero chile, grubo posiekane2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12młode ziemniaki, pokrojone na pół lub ćwiartowane w zależności od wielkościmłode ziemniaki, pokrojone na pół lub ćwiartowane w zależności od wielkości3(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1Dużeczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkęczerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka ryżowamąka ryżowa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4cały pasiasty bas, około 1 funta każdy, skalowany, wypatroszony, wypłukany i poklepany na suchocały pasiasty bas, około 1 funta każdy, skalowany, wypatroszony, wypłukany i poklepany na sucho8pomidory, łuskane i mytepomidory, łuskane i myte1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn