Spanakopita Dip
Przepis Spanakopita Dip może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 167 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką czosnek, ser feta, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spanakopita, Spanakopita, oraz Spanakopita dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-quart holenderski piekarnik, roztopić masło na średnim ogniu. Czosnek ugotować na maśle 1 minutę.
Dodać szpinak, posypać solą. Gotować 1 do 2 minut lub po prostu aż szpinak zwiędnie.
Szpinak odcedzić; wycisnąć do sucha.
W robocie kuchennym umieścić mieszankę szpinaku, śmietanę, ser śmietankowy, ser feta, koperek i 1 łyżeczkę skórki cytrynowej. Pokrywa; proces z impulsami włączania i wyłączania, aż będzie gładki, skrobanie miski raz. Do miski, łyżka mieszanki szpinaku. Okładka; przechowywać w lodówce 2 godziny do mieszania smaków. Wierzch z orzeszkami piniowymi, zieloną cebulą i dodatkową skórką z cytryny.