Spaghettini z pomidorami, anchois i migdałami

Spaghettini z pomidorami, anchois i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Spaghettini z pomidorami, anchois i migdałami. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 91 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać prażone migdały, szalotki, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Spaghettini z pomidorami, anchois i migdałami, Oliwki Nadziewane migdałami, anchois i papryką, oraz Spaghettini z pomidorami Pesto i grillowanym bakłażanem.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pokrojone w kostkę pomidory z rozdrobnioną bazylią, szalotki, oliwą z oliwek i pokruszoną czerwoną papryką. Lekko doprawić solą i czarnym pieprzem i pozostawić pomidory na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie, w mini robocie kuchennym, pulsuj migdały z anchois i czosnkiem, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać 1/2 szklanki sera pecorino i kapary i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
4
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić makaron, wytrząsając nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj makaron do pomidorów wraz z posiekaną mieszaniną migdałów i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Podawać makaron, przekazując dodatkowy ser przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia38
Magazyn