Spaghetti ze szparagami, grzybami Shiitake, cytryną i szczypiorkiem

Spaghetti ze szparagami, grzybami Shiitake, cytryną i szczypiorkiem
Spaghetti ze szparagami, grzybami Shiitake, cytryną i szczypiorkiem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser asiago, szalotki, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto Szparagowe Z Grzybami Shiitake, Szparagi Pieczone I Grzyby Shiitake, oraz Szparagi Smażone Z Grzybami Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spaghetti gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, ale nadal twarde do gryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Makaron przełożyć do dużej szerokiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Tymczasem roztopić 2 łyżki masła z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj szalotki; sauté 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
6
Dodać grzyby shiitake, posypać solą i pieprzem. Podsmaż mieszaninę shiitake do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Dodać sok z cytryny; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
8
Dodaj bulion i skórkę cytryny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do medium i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
BulionBulion
9
Dodaj szparagi do mieszanki grzybowej; gotuj na wolnym ogniu, aż szparagi staną się jasnozielone, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
10
Dodaj szczypiorek i pozostałe 2 łyżki masła i mieszaj, aż masło się rozpuści. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
11
Polać sosem makaron; wrzucić do herbu. Top z ogolonym Asiago i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
MakaronyMakarony
SOSSOS
12
* Dostępne w niektórych supermarketach oraz na włoskich rynkach i specjalistycznych sklepach spożywczych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn