Spaghetti z sosem Marinara

Spaghetti z sosem Marinara
Spaghetti z sosem Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka parmigiano-reggiano, spaghetti, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z sosem Marinara, Sos Marinara ze Spaghetti, oraz Spaghetti i klopsiki w sosie Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować spaghetti w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas spaghetti gotuje, podgrzać sos pomidorowy w 12-calowej patelni na małym ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić makaron i dodać do patelni. Wrzucić do płaszcza, a następnie podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn