Kiełbasa Pieczarkowa Quiche

Kiełbasa Pieczarkowa Quiche
Kiełbasa z grzybami Quiche może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczarki, pół na pół śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kiełbasa Pieczarkowa Quiche, Kiełbasa Pieczarkowa Quiche, oraz Kiełbasa, pieczarki i Cheddar Quiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przygotować grzyby, odcinając łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przeciąć na pół, jeśli jest duży.
3
Pokruszyć kiełbasę na dużej patelni, dodać grzyby, gotować na średnim ogniu, aż mięso i grzyby są lekko rumiane i cały płyn z grzybów odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Spuścić tłuszcz.
5
Dodać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
W dużej misce ubić jajka, dodając śmietanę, ser i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Wlać do mieszanki Grzybowo-kiełbasowej; dobrze się mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
8
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, aż skórka będzie dobrze rumiana i nadzienie zostanie ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn