Spaghetti z grzybami
Spaghetti z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, pietruszka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Kurczak z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszelkie zabrudzenia z grzybów zetrzyj szczotką do ciast lub ręcznikiem do herbaty. Pokroić grzyby cienko, ale oderwać większe grzyby, jak girolles, kurki. I blew na pół.
Na bardzo gorącą patelnię włożyć oliwę i dodać grzyby.
Pozwól im usmażyć szybko, rzucając raz lub dwa razy, następnie dodaj czosnek i chile ze szczyptą soli (bardzo ważne jest, aby lekko doprawić grzyby, ponieważ naprawdę wydobywa smak). Nadal smażyć szybko przez 4 do 5 minut, regularnie podrzucając. Następnie wyłączyć ogień i wycisnąć sok z cytryny. Wrzucić i doprawić do smaku.
Tymczasem makaron gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie aż do al dente.
Odcedzić i dodać do grzybów, z parmezanem, pietruszką i masłem. Wrzucić delikatnie, pokrywając makaron grzybami i ich smakiem.
Podawać, zeskrobując wszystkie ostatnie kawałki grzybów z patelni i posypać odrobiną dodatkowej pietruszki i parmezanu.