Spaghetti z grilla Neely
Przepis Neely ' s BBQ Spaghetti jest gotowy w około 3 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1290 kalorii, 50g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz ocet jabłkowy, cebulę, spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Spróbuj Neely ' s wet BBQ żeberka, Huragan Neely, oraz Sos BBQ Neely dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki sosu w stockpot lub duży holenderski piekarnik. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając, aby zapobiec przywieraniu. Obniżyć temperaturę do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 2 godziny.
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć razem na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Dodaj smażone warzywa i gotowaną wieprzowinę do sosu i dalej gotuj na wolnym ogniu do 1 godziny. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i odcedzić.
Na ugotowany makaron polać sosem i podawać.
Wszystkie składniki wymieszać i odstawić.