Spaghetti Squash Supreme
Spaghetti Squash Supreme to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 305 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paski bekonu, szwajcarski ser, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spaghetti Supreme, Sałatka Supreme Spaghetti, oraz Butternut Squash Supreme dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój dynię wzdłuż na pół; wyrzuć nasiona.
Połóż jedną połowę squasha na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej, ściętą stroną do dołu. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 8 minut lub do łatwego przekłucia widelcem, obracając raz. Powtórz z drugą połową squasha. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, zgarnij Kabaczek, oddzielając pasma widelcem; odłóż na bok.
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe; odcedź, zachowując kapanie.
Do kapiących dodać masło, brązowy cukier, sól i pieprz. Dodaj Kabaczek i boczek; podgrzej.
Zdjąć z ognia; dodać ser, aż się zmiksuje.