Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj florenckiego Spaghetti. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i weź wodę, pastę pomidorową, klasykę spaghetti pikantną kolację spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Florentine Spaghetti Bake, Grillowany Kurczak Florentine Spaghetti, oraz Pieczony kurczak i pomidorowe Pesto Spaghetti Florentyna.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj Spaghetti zgodnie z zaleceniami pkg. Tymczasem brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszaj zioło-przyprawę
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać, pastę pomidorową i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Połowę spaghetti umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 12x8 cali; przykryć warstwami po połowie sosu mięsnego, twarogu, szpinaku i sera mozzarella. Powtórz wszystkie warstwy.