Spaghetti Florenckie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj florenckiego Spaghetti. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 45. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i weź wodę, pastę pomidorową, klasykę spaghetti pikantną kolację spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Florentine Spaghetti Bake, Grillowany Kurczak Florentine Spaghetti, oraz Pieczony kurczak i pomidorowe Pesto Spaghetti Florentyna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj Spaghetti zgodnie z zaleceniami pkg. Tymczasem brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszaj zioło-przyprawę
Wymieszać, pastę pomidorową i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Połowę spaghetti umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 12x8 cali; przykryć warstwami po połowie sosu mięsnego, twarogu, szpinaku i sera mozzarella. Powtórz wszystkie warstwy.
Piec 20 do 25 min. lub aż do przegrzania.