Southwestern Soufflé Roll

Southwestern Soufflé Roll
Southwestern Soufflé Roll wymaga około 45 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz ser monterey jack, kolendra, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako chleb. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Souffle Roll-Up, Bułka Sufletowa Z Szynką I Serem, oraz Roladki Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na patelni; dodać ziemniaki i następne 4 składniki. Saut 20 minut lub do przetargu. Wymieszać szynkę i 3 kolejne składniki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Ubij razem 1/4 szklanki masła, mąki i 1/4 łyżeczki soli w ciężkim rondlu na małym ogniu, aż będzie gładka; gotować, ubijając stale, 3 minuty lub do bąbelków. Stopniowo dodawać mleko; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej mieszaniny mleka w żółtka; dodać do pozostałej mieszaniny mleka, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do dużej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Linia 15-x 10-calowy jellyroll patelni z pergaminem; lekko nasmarować papier z warzyw sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
7
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż na ciasto i równomiernie rozprowadź na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Obróć suflet na ręcznik i usuń papier. Zwróć papier na patelnię. Suflet wyrównać mieszanką warzywną i posypać serem. Zaczynając od długiego boku, zwinąć, jellyroll Moda; miejsce rolki, szew w dół, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do całkowitego ogrzania i rozpuszczenia sera. Pokroić ząbkowanym nożem i podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PiekarnikPiekarnik
11
Dekorować, w razie potrzeby.
1
Połączyć 1/2 szklanki startego parmezanu, 1/2 szklanki (2 uncje) rozdrobniony ser Monterey Jack, i 1/2 szklanki (2 uncje) rozdrobniony ser mozzarella, i posypać sufl; top z 4 (1-uncja) plastry ser provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Starty ParmezanStarty Parmezan
ProvolonProvolon
2
Obróć się i postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
1
Suflet posypać 1 (10-uncja) pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożone i dobrze osuszone; 1 (4-uncja) pakiet pokruszony ser feta; i 1/2 szklanki grubo posiekane pestki oliwki kalamata. Myta i postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
Ser FetaSer Feta
SzpinakSzpinak
2
Krewetki i koperek: Skórka 1 funt średniej wielkości świeże krewetki i devein, w razie potrzeby. Podsmażyć w 1 łyżce roztopionego masła na różowo; odcedzić i grubo posiekać. Wymieszać krewetki; 1 (8-uncja) pakiet serek śmietankowy, zmiękczona; 1/2 łyżeczka soli; i 1/2 łyżeczka świeżo zmielony pieprz do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
KrewetkiKrewetki
KoperKoper
SólSól
3
Rozłożone na suflet. Top z 4 (1-uncja) plastry sera provolone; roll i postępować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn