Southwestern Grillowany mostek z sosem Ancho Chile

Southwestern Grillowany mostek z sosem Ancho Chile
Southwestern Barbecued mostek z sosem Ancho Chile jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2430 kalorii, 35g białka, oraz 150 g tłuszczu. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jednorazowe aluminiowe patelnie 4 x 8 1 / 2x1 1/4 cala, SOS ancho chile, proszek ancho chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak Limonkowy z sosem Chili Ancho, Grillowane kotlety z dziczyzny z sosem Ancho Chile, oraz Żeberka duszone w sosie Ancho Chile.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na mostku. Zawiń mostek w plastik; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny idup do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Zdejmij górny stojak z grilla. Przygotować grilla (na małym ogniu). Lekkie brykiety w kominie; wlać na 1 stronę dolnego stojaka grillowego (musisz zapalić więcej brykietów w kominie, aby uzupełnić jeszcze 2 lub 3 razy podczas grillowania).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Odcedzić 2 szklanki wiórów drzewnych. Roztrzepać 2 szklanki wiórów drzewnych na węglu. Powrót grill rack do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Rozgrzać Grill do 149°.
1
Zdejmij górny stojak z grilla. Przygotować grilla (na małym ogniu). W przypadku korzystania z grilla 2-palnikowego, Światło 1 palnika. Jeśli używasz 3-palnikowego grilla, nie zapalaj palnika centralnego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Odcedzić 2 szklanki wiórów drzewnych. Ułóż 2 Mini Patelnie bochenkowe (jedna wewnątrz drugiej); wypełnij 1 szklanką wiórów drzewnych. Ułóż pozostałe Patelnie bochenkowe; wypełnij 1 szklanką wiórów drzewnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Umieść Patelnie nad płomieniem (jeśli używasz grilla 3-palnikowego, umieść obie patelnie na 1 oświetlonej stronie). Zwróć stojak na grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Rozgrzej grilla do 149°. (Jeśli temperatura wzrośnie zbyt wysoko na 3-palnikowym grillu, wyłącz palnik bez wiórów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Rozpakuj mostek i ułóż grubą stronę w aluminiowej patelni 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 cala; umieść patelnię nad nieoświetloną częścią grilla. Przykryj grilla. Gotować mostek do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów środkowych 71°, regulując otwory wentylacyjne lub dodając więcej węgla drzewnego w razie potrzeby (jeśli używasz grilla węglowego) lub regulując poziom gazu (Jeśli używasz grilla gazowego), aby utrzymać temperaturę wewnątrz grilla w temperaturze250, około 31/2 godzin. Baste mostek od czasu do czasu z patelni soki i dodać więcej odsączone wióry drewniane w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zdjąć patelnię z mostkiem. Wyrzucić patelnię i soki. Zawiń mostek szczelnie w 2 szerokie arkusze folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieść w czystej aluminiowej patelni 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 cala. Wróć do grilla nad nieoświetloną stroną, utrzymując temperaturę wewnątrz grilla na 121°, aż natychmiastowy odczyt termometru włożony do najgrubszej części środka mostka zarejestruje 190 ° F, około 1 1/2 godziny dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przenieść mostek na patelni do obramowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Pozostaw co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
10
Ostrożnie rozpakuj mostek, oszczędzając wszelkie soki w folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Przenieść soki do małego dzbanka.
12
Umieść mostek na powierzchni roboczej. Cienko pokroić mostek na ziarno; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
13
Szczotka mostek z niektórych soków.
14
Podawać z pozostałymi sokami i sosem Ancho Chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
15
* Dostępne w sekcji przypraw wielu supermarketów i na rynkach łacińskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn