Southwest Grillowany kurczak i awokado topi
Southwest Grillowany kurczak i awokado topi się jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, bez kości, wapno kliny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozjaśnione Chipotle z kurczaka i awokado topi, Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado, oraz Sałatka z kurczaka z sosem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill na wysokie temperatury (450 do 550; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Rub 1 łyżka. olej na chiles. Gotować chiles, obracając często, aż skórki są rumiane. Umieścić chiles w misce, przykryć i ostudzić. Nasiona chiles i zetrzeć Skórki.
W międzyczasie pocierać Pozostałe 1 łyżkę. olej na kurczaku.
Połączyć kminek, cayenne i sól i posypać równomiernie na każdej piersi. Grill kurczak, obracając raz, aż rumiane i gotowane przez, o 10 minut w sumie.
Wycisnąć trochę limonki na kurczaka, a następnie top każdej piersi z kilku plasterków awokado, zastrzeżone chile, i około 1/4 szklanki sera. Grill, pod przykryciem, aż ser się rozpuści, około 4 minut.