Southern Joy " tarta brzoskwiniowo-Pralinowa wymaga mniej więcej 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz przetwory brzoskwiniowe, cukier granulowany, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Pralinowe Z Orzechów Południowych, Southern Praline Pecan Cake, oraz Brzoskwiniowe bombki Pralinowe z syropem brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać 2 szklanki mąki tortowej. Proces, dodając dodatkową mąkę, 1 łyżkę na raz, w razie potrzeby, aż ciasto utworzy kulkę. Kształt ciasta na 6-calowy dysk; owinąć w papier woskowy i schłodzić 50 minut lub do twardego, ale nadal plastyczny.
Połącz 6 łyżek cukru granulowanego, 1/4 szklanki masła i sok z cytryny w małym rondlu. Gotować, stale ubijając, na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Ułóż plastry brzoskwini w okrągły wzór na twarogu cytrynowym. Pozostałe w dnie miseczki przetwory delikatnie posmaruj plasterkami brzoskwini. Górne plastry brzoskwini z mieszanką pralin, lekko umieszczając w środku tarty.
Wskazówka: wybierz jędrne, dojrzałe świeże brzoskwinie. Jeśli używasz mrożonych brzoskwiń, upewnij się, że brzoskwinie są całkowicie rozmrożone i dobrze osuszone. Miękkie, bardzo dojrzałe brzoskwinie wytwarzają niepożądaną ilość soku na tej tarcie, która zakłóca teksturę twarogu cytrynowego. Ostrożnie Uruchom cienki ostry nóż między dnem patelni i ciasta, aby zwolnić dno patelni. Dżem brzoskwiniowy można zastąpić konfiturami brzoskwiniowymi.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.