Sous Vide stelaż jagnięcy z miętą-szalotka Vinaigrette

Sous Vide stelaż jagnięcy z miętowo-szalotkowym winegretem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Na 9,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z blogu Domestic Divas ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz szalotkę, zioła, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sous Vide polędwiczka wieprzowa z Sherry-szalotka Vinaigrette, Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem, oraz Sous Vide polędwiczka wieprzowa z szalotką-jabłko Confit.