Sour Passion Gummi Entrails

Sour Passion Gummi Entrails
Sour Passion Gummi Entrails to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 35. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier granulowany, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gummi Candy, Nut & Cranberry Snack, Ciasto bezowe Passion, oraz Passion Colada.

Instrukcje

1
Przecier z marakui, sos jabłkowy i 1/4 szklanki syropu kukurydzianego umieścić w 2-litrowym garnku o dużym dnie. Włączyć ciepło na średnio-niskie i rozgrzać puree. W międzyczasie wymieszaj 1/4 szklanki cukru z pektyną jabłkową. Gdy puree jest ciepłe, ubić mieszankę cukru i pektyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
PektynaPektyna
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Podgrzać do medium i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
4
Dodaj pozostały cukier i syrop kukurydziany. Gotować, mieszając w sposób ciągły, aż termometr cukierki włożone do garnka czyta 223 stopni F, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6
Rozprowadzić mieszaninę na silikonowej blasze do pieczenia. Powinien mieć około 1/8 cala grubości. Pozostawić do Ustawienia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Po ustawieniu Wytnij 5-calowe paski i posmaruj je cukrem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn