Sosny Stir-Fried Wieprzowina
Sosny Stir-Fried wieprzowina może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 61 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skrobi kukurydzianej, zielonej cebuli, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sosny Stir-Fry Wieprzowina, Pieczona Wieprzowina Nerkowca, oraz Zupa Wieprzowa Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, opatrunek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować i mieszać 2 min. Paprykę i groszek wymieszać; gotować 3 min., często mieszając.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 1 min.
Wymieszaj sos sojowy, skrobię kukurydzianą i imbir, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać do masy mięsnej; gotować 1 min. lub aż zgęstnieje, często mieszając.