Sos żurawinowy Hazel

Sos żurawinowy Hazel
Sos żurawinowy Hazel jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 304 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz jabłecznik, żurawinę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Klopsiki Hazel, Czekoladowa Krówka Hazel, oraz Makaroniki Kokosowo-Orzechowe.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj cydr jabłkowy, cukier biały, cukier brązowy, ziele angielskie, goździki, gałkę muszkatołową i żurawinę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, aż większość żurawiny pęknie. Kontynuuj gotowanie, aż konsystencja będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ziele AngielskieZiele Angielskie
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Kadzi do sterylnych słoików w granicach 1/2 cala od obręczy, uszczelnić pokrywkami i pierścieniami. Proces w gotującej się kąpieli wodnej przez 10 do 15 minut, aby uszczelnić, lub po prostu przenieść do pojemników, schłodzić i schłodzić. To potrwa co najmniej tydzień, jeśli może uniknąć pożarcie!
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn